"CeBisAn HiDuP DA'ie WAQafAn..."

...DUNIA tak sentiasa KKJ...

Tuesday, May 31, 2011

tinta seorang da'ie 42 : MINTA MAAF Semua...


ASSALAMUALAIKUM dan
SALAM SEJAHTERA
kepada semua pembaca..

Untuk post kali ini,
memang ana khaskan untuk MEMINTA MAAF kepada semua yang 
terluka atau rasa 'tertipu' apabila membaca post ana sebelum ini...
Ana memang tak da niat nak menipu antum semua... 
Cerita itu sekadar imaginasi ana... Imaginasi seorang hamba yang menulis...
Ana sama sekali tidak berniat untuk menipu antum
 semua atau mengguris hati sesiapa pown..
Semua itu sekadar penulisan mengikut daya kreativiti hamba yang lemah ini... 
Memang betul2 tiada niat untuk melukakan sesiapa pown... 
Ana sekadar ingin mengubah method 'bertazkirah'...
 Cerita dulu sebelum pengisian dan ada hubungkait sedikit dengan apa yang nak disampaikan
Mungkin lebih menarik... menurut pandangan ana...

 Kalau betul pown ada orang nak melamar...
 Mesti antum semua dah dpt kad jemputan.. 
Secara logiknya, adakah soal perkahwinan boleh dirancang dengan sebegitu singkat..??
Hanya perlukan sehari??
Mustahil kan... 
Antum semua lebih hebat daripada ana... lebih matang pemikiran.. lebih logikal.. 
Ana yakin sahabat ana hebat2... 
Sekali lagi ana di sini nak MEMINTA MAAF banyak2 andai rasa antum 'tertipu'...
Bukan niat ana nak menipu.. just mengisi masa lapang dengan menulis.. 
Bukan juga sengaja mencipta kontroversi murahan... 
Sekali lagi ana ingin MEMOHON MAAF kepada semua
 andai kata diri ini bersalah... 
Hamba ini diri yang lemah.. sentiasa melakukan kesalahan.. 
mohon ditegur diri ini dengan berhikmah... sama2 kita saling menasihati... 

MAAF semua...
                                                                                                                      
                                                                                                                      credit to Akh Safwan Hamdi
                                                                                                                            Izzat Muhaimin
                                                                                                                       Fittri Fahmi
                                                                                                                          Ahmad Sabri

12 comments:

hahaha :)

maaf mu diterima~
 
xnak...nk mrajuk~ >.<
 
microvise ni nak kene pujuk ke... ala bucuk2... kesian kat dye... nnt kite bg aiskrim... nak..? :D
 
Jat, sori la k... Nnt aq belanje ko mkn kat alor star.. ade tempat special punye.. :D
 
ala...nama ak xde lak?? pnat2 ak komen..hahahhahahahahahahahhahaa...
 
This I like very much...hahaha...laen kali klu tol2 nak kwen jgn lupe antar invite taw? tolong jgn mgediks, badar menggelepar...xde sape nak pujuk kaw...
 
ish, kaw nak blanje jat je?? org ni y kaw tipu gak xnak blanja? menggelepar doe...
 
it's okay...i forgive u...segan i tau sbb spread rumor u nak kwen tu...i sgt hepi u nak kwen kay? n then ttbe jewr sumewr mimpi smata2...u ni kan...gebang sgt...
 
ni je ak nak ckp: LLLLLOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!
 
hey QUEENS OF LOL.... ko ni mmg pelik lg memelikkan... sedar la pom**an.. x insaf lg ke.. x kan la dye nak blanje ko plak.. kalo aku x pe gak..haha.
 
gyahaha

traficc naek.....!!

thumbs up.

memang membangkitkan perasaan jealous aku mase first post tu...gyahaha,
 
ana trima maaf anda...wlopon ana x taw ape kes...hehe
 

Post a Comment

sharing is caring...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget
Cool Neon Green Outer Glow Pointer